Besked 2: Har spelat färdigt

Luleå Baskets guard Felicia Ponturo har haft problem med en axelskada sedan före jul – nu finns definitivt besked att hennes säsong är över.

– Läkarna säger att rehabiliteringstiden är tre till sex månader. Lite beroende på när jag får tid för operation, men förhoppningen är väl att jag är tillbaka innan försäsongen inför nästa säsong, säger Felicia Ponturo till Norrbottens Media.

På sin bakplan har Luleå Basket nyligen förstärkt med belgiskan Julie Vanloo som sällskap till Natisha Hiedeman och Matilda Ekh. Vid helgens hemmaseger mot Telge levererade Vanloo 21 poäng, Hiedeman 19 poäng och Ekh 4 poäng.

x x x x x

En damliganotering i övrigt är att Visby Ladies breddat sin trupp med 23-åringa guarden Moa Fredriksson. Hon har tidigare ligaerfarenhet men har senaste åren hållit till i division 2. I helgen blev det 48 sekunders inhopp när Visby vann borta mot Uppsala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.