Rutinerad årets coach

Jonas Fredrikson, ja ni vet, allt-i-allo i Högsbo Basket, klev in som coach för damligalaget och fick med all sin rutin ett nysammansatt lag med relativt tunn trupp att prestera på topp i grundserien. Rätt man får titeln som ”Årets coach”.

Svenska Basketbollförbundets kommentar:
”Efter de sensationella framgångarna som innebar SM-silver för nykomlingen så var de sportsliga utmaningarna många och stora för Högsbo Basket under sommaren efter att mer än halva spelartruppen samt headcoach lämnat laget. Till slut stod det klart att sportchefen fick ytterligare en arbetstitel i Högsbo och nu skulle leda damlaget. Silver i Svenska Cupen och en tredjeplats – klubbens bästa grundserieplacering på årtionden – blir facit för Årets Coach som med hjälp av lång erfarenhet, en svårslagen passion och en motivationsförmåga i världsklass tillsammans med sina lejon stått för en enastående säsong. Årets Coach heter Jonas Fredrikson!”

Röstresultat Topp 3 – Årets Coach (procent av rösterna):

56% – Jonas Fredrikson, Högsbo Basket
32% – Kevin Taylor Lundgren, Norrköping Dolphins
8% – Fotios Ioannidis, Alvik Basket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.