Kaffe, kaka – sjunde raka

Årets domare i SBL herr? Appe Kalpakas, Appe Kalpakas, Appe Kalpakas, Appe Kalpakas, Appe Kalpakas, Appe Kalpakas, Appe Kalpakas. Med årets utmärkelse har han sju raka i kategorin (åtta titlar sammanlagt).

Det finns uppstickare och utmanare – men Apostolos Kalpakas sitter säkert på tronen.

Svenska Basketbollförbundets kommentar:
”Om det en gång kommer ett Hall of Fame för svenska basketdomare så är årets domare en given kandidat. Hans kombination av kunskap, känsla, takt och integritet har gjort honom till den mest uppskattade domaren i många år. Årets domare är Apostolos Kalpakas.”

Röstresultat Topp 3 – Årets Domare (procent av rösterna)
:
36% – Apostolos Kalpakas
24% – Saulius Racys
8% – Staffan Andersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.