Klart: Coachen förlänger

Första säsongen som ligacoach kantades av skador och strul. Uppsala Basket hamnade i botten på tabellen i SBL dam och tar nu nya tag med sikte på 2020/2021. Uppsala har kommit överens med Mady Mahdy om en förlängning.

I ett pressmeddelande skriver klubben:
”Nu blickar vi framåt och Mady Mahdy får fortsatt förtroende som head coach. Jobbet att bygga ett hållbart lag inleds den kommande veckan. Mady Mahdy kommer också att jobba i Uppsala basket ungdom. Förutom att fortsätta som projektledare för det gemensamma CSR-projektet Gameplan, där dam- och herrspelare är engagerade som förebilder i skolor i utsatta områden, ska Mady Mahdy förstärka den operativa organisationen runt den växande ungdomsverksamheten”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.