Klart: Coachen lämnar

Beskedet: Efter fyra år tar coachen Frasse Pinto steget och lämnar Wetterbygden och damlaget Sparks.

– Jag kände att det var rätt tillfälle att stiga av just nu. Den avbrutna säsongen gör att jag en lång period framöver kan ägna min tid åt familjen, vilket varit en prioriterad fråga för mig. Det är alltid tråkigt att lämna och komma till ett avslut, men jag gör det med stor tacksamhet över att jag fått vara med om den här resan, säger Francisco Pinto till klubbens hemsida.

Frasse Pinto har i svenska ligan tidigare även tränat Brahe och Alvik, och har haft coachuppdrag för svenska landslaget.

– Jag håller tummarna för att Frasse får uppfylla sina drömmar om att coacha på högsta internationella klubbnivå någon gång i framtiden. Jag är övertygad om att han både är redo och har verktygen för att lyckas, säger Wetterbygdens sportchef, Dennis Aulander.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.