Dubbel-dubbel-drottning

Kanadensiskan Samantha Cooper svarade för en dubbel-dubbel i 16 av 18 matcher för Wetterbygden Sparks. I snitt blev det 20.9 poäng och 14.4 returer per match och nu kommer utnämningen till ”Årets forward”

Svenska Basketbollförbundets kommentar:
”Årets Forward har stått för en enastående säsong och en jämnhet som varit av stor betydelse för sitt lag. Likt en maskin har hon producerat double-doubles på löpande band och hennes facit med 16 double-doubles på 18 matcher är lika imponerande som det är omänskligt. Med 20.9 poäng och 14.4 returer per match är hon ligans #1 i bägge kategorierna, och utmärkelsen råder det inget tvivel om att SBL:s double-double-drottning har gjort sig välförtjänt av. Årets Forward heter Samantha Cooper!”

Röstresultat Topp 3 – Årets Forward (procent av rösterna):
60% – Samantha Cooper, Wetterbygden Sparks
16% – Sarah Toeaina, Telge Basket
12% – Shanity James, Alvik Basket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.