Silly: Tredje mannen klar

Norrköping Dolphins bygger vidare mitt i Coronan. Den svenska stommens tredje man är nu kontrakterad –  lagkaptenen Tim Schüberg har skrivit på för två nya säsonger. Sedan tidigare klara för Dolphins är Adam Ramstedt och Felix Terins.

– Väldigt skönt att vara på samma plats under längre tid. Jag fick en bra deal med Mikko (Riipinen, coach) och David (Bergström, ordförande), vilket gör mig trygg i min roll och kan bygga vidare på det jag kan, säger Tim Schüberg till klubbens hemsida.

– En jätteduktig spelare som tog stora kliv förra säsongen. Han fick bra stöttning i rollen som lagkapten av Anton Saks och haft bra förebilder innan. Han skötte den biten jättebra. Tim är en väldigt bra person och jag tror folk utanför Norrköping inte vet om det fullt ut. Han har gjort stort avtryck i Norrköping och i Dolphins, säger coachen Mikko Riipinen.

25-årige guarden Tim Schüberg spelade senaste säsongen 32 matcher som startspelare i Norrköping och snittade  29 minuter, 10 poäng, 5 assists och 3 returer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.