Silly: Samling där hemma

Adam Johansson gör precis som brorsan Daniel och återvänder till Jämtland Basket.

På onsdagskvällen presenterade klubben den 20-årige guarden Adam som förra säsongen spelade i Norge.

– Det var ett bra äventyr, speciellt basketmässigt. Det var ett bra utvecklingsår. Jag har utvecklat mycket små grejer. Det är mest små detaljer som i längden kan hjälpa mig att bli ännu bättre, säger Adam Johansson.

– Som 20-årig point guard är det tufft att bryta mark i SBL och det krävs både pannben och tålamod för att lyckas och det har Adam. Vi räknar med honom redan till hösten och ser förstås även utvecklingspotentialen på sikt, säger head coach Adnan Chuk.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.