På gång för kidsen

Bloggen noterar att det är en del på gång för kidsen i Västerbotten. Givetvis handlar det då om Corona-anpassade aktiviteter.

På söndag den 7 juni blir det Corona-anpassad prova-på-basket i Skellefteå. Det är organisationen Sparks Generation som tillsammans med KFUM Skellefteå bjuder på möjligheten att testa basketspel utomhus. Det blir öppet för två olika grupper, 10-12 år, respektive 13-16 år. Värt att notera är att Sparks Generation och KFUM Sverige kör samma grej på ytterligare 14 orter runt om i landet under perioden 7-14 juni.

I Umeå vankas ”Decision making camp”,  den 11-13 juni i Umeå Energi Arena. Umeå BSKT är arrangör med coachtrion Boris Balibrea, Caroline Muzito-Bagenda och Georgios Pavlogiannis. Lägret riktar sig till pojkar födda mellan 2004 och 2006 och är begränsat till 20 deltagare för att säkerställa en hög nivå.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.