Silly: Mot nästa steg

Lidingö-produkten Hanna Mebuis Svensson är nu klar för att vara en del i Alvik Baskets guldsatsning 2020/2021.

Förra säsongen härjade hon i Alviks lag basketettan där hon snittade 11,5 poäng, 4,7 returer och 4,0 assists.
I SBL dam blev det under debutåret ett fåtal korta inhopp.

– Jag har fått hoppa in någon minut här och där vilket kan göra det svårare att prestera på topp. Men jag vet min roll och har inställningen att jag ska göra det bästa utifrån varje situation. Om jag får chansen 1, 2, 3 minuter så ska jag göra allt jag kan de minuterna, då har jag i alla fall gjort vad jag kunnat för att påverka, säger guarden på 178 cm som fyller 20 i sommar till Alviks hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.