Silly: Lucky Luke?

Alla sätt är bra utom dom tråkiga, men någon gång kan ändå försöken att göra PR kännas en aning överdrivet krystade.

I kväll har Jämtland Basket presenterat förlängningen med ”skarpskytten och Östersunds egen Lucky LukeJohn Pålsson”.

Vi snackar då alltså om en 21-årig guard som förra ligasäsongen fick ett antal inhopp med i snitt fem minuter/match och hann testa något enstaka skott. Han spelade förstås betydligt mer i basketettan med klubbens utvecklingslag och hade där ett 33-procentigt trepoängsskytte och 34 procent på tvåpoängare.

Bloggen hoppas att egna Jämtlandsprodukten verkligen får chansen av nye coachen Adnan Chuk.

– Det vi ser hos John är givetvis hans skytte, vilket man aldrig kan få för mycket av och att han spelar inom sina begränsningar. I dialog med fystränare vet jag också att han kanske är den som har förbättrat sina fysvärden mest av alla och det kommer säkert visa sig på basketplanen i höst, säger Jämtlands-coachen i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.