Silly: Det blev Zaragoza

Belgiska pointguarden Julie Vanloo nobbade Luleå Basket och valde spel i den spanska ligan – nu har klubben också presenterat henne.

Casademont Zaragoza är ny klubbadress för Vanloo, om någon inte riktigt känner igen klubbnamnet vad gäller damernas spanska ligaspel så är det förståeligt – laget gick tidigare under namnet Mann Filter men har nu bytt skepnad och finns alltså under samma hatt som Zaragosas herrlag i ACB-ligan.

Zaragoza har öppnat silly season rejält och även värvat USA-centern Markeisha Gatling, som även har montenegrinskt pass och kommer närmast från spel i Palermo, Italien, samt spanska powerforwarden Laura Nicholls, senast i turkiska Fenerbache.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.