Silly: Centern byter ligaklubb

Det blir byte av ligaklubb för centern Alexander Larsson, 25 år och 205 centimeter. Förra säsongen i Södertälje Kings snittade han 7,4 poäng och 4,4 returer på knappt 18 minuter per match.

Kommande säsong tar han plats i Köping Stars.

– Jag ser fram emot att komma och spela för Köping Stars och hjälpa klubben mot fortsatt framgång. Det är en klubb med ett oerhört momentum som verkligen etablerade sig i ligan förra säsongen, säger Alexander Larsson till Köping Stars hemsida.

– Alex är en unik svensk spelare med sin fysiska spelstil och vinnarmentalitet vilket är något vi värdesätter högt i lagbygget. Han styrka är främst i spelet med ryggen mot korgen och har dessutom ett mycket bra distanskott, säger Köping Stars coach Panagiotis ”Jotti” Nikolaidis.

x x x x x x

Mera silly-nytt med anknytning till Kings. Den snart 22-årige forwarden Adam Karahmetovic, som förra säsongen gjorde inhopp på i snitt sju minuter/match blir kvar i Södertälje.

– Våra egna unga spelare blir än mer viktiga i tider som dessa, säger klubbdirektören Johan Strömwall på klubbens Instagram.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.