Silly: Besked i SBL dam

I onsdagens silly season-skörd finns ett par besked om guarder i SBL dam som stannar på hemmaplan.

Vråken-fostrade Felicia Ponturo fick förra säsongen sönderslagen av en axelskada. På de tio matcher hon kunde spela snittade hon 4,1 poäng, 3,2 returer och 2,9 assist.

– Jag ser fram emot min tredje säsong i Luleå Basket. Med ett roligt och fartfyllt lag kommer vi att slåss om guldet i en förväntat tuffare och jämnare liga. För min egen del slutade fjolårets säsong alldeles för tidigt på grund av den axelskada jag ådrog i julas och opererades för i mars. Med en längre rehab period i bagaget har jag fått tid att jobba ytterligare med min fysik och jag känner mig snabbare och starkare, vilket förhoppningsvis ska gynna mig på basketplanen, säger 23-åriga Felicia Ponturo i ett pressmeddelande från Luleå Basket.

x x x x x

Uppsala-fostrade Lisa Bolander spelade i snitt tolv minuter per match under sin debutsäsong i ligan och hann med i snitt 3,9 poäng, 2,0 returer och 0,6 assists. Nu är 18-åringen klar för fortsättning med Uppsalas ligalag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.