Kustklubbens lyckade läger

KFUM Coasters jobbar med basketsporten i Holmsund och Obbola utanför Umeå. Vid årets upplaga av populära Coasters Summer Camp leddes passen av en ny generation tränare.

– Vi är fyra tjejer och en kille. Jag har hållit på som tränare i två år och tre jämngamla kompisar har varit med i ett år, plus att vi har en tjej som är med som ledare för första gången, berättar 16-åriga Filippa Rolfsman.

Klubben KFUM Coasters hade ett corona-anpassat och kostnadsfritt sommarläger för olika åldrar. Passen var uppdelade i olika grupper under fyra dagar och på båda sidor av bron mellan Obbola och Holmsund.

Mer läsning: Ny generation tränare på Coasters camp

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.