Umeå-coachens önskan uppfylld

Redan för ett par månader sedan kunde Bloggen berätta att Umeå BSKT:s nye coach Boris Balibrea väldigt gärna ville ha med sig fystränaren Marc Olmos som han samarbetade med i Wetterbygden. Nu är det klappat och klart. 25-åringen från Barcelona ska jobba i Umeå.

Marc Olmos ansluter till BSKT med uppgift att sköta fysträningen för såväl ligalaget som utvecklingstruppen.

– Det kommer att vara en vinnande sak för oss, han har gjort ett suveränt jobb i Wetterbygden och det här blir ännu ett steg i den riktning vi vill ta, säger Umeå BSKT:s sportchef Luca Romano.

– Jag är supernöjd med det här förvärvet eftersom vi för att kunna bygga vårt spel på atletiskt och aggressivt försvarsspel behöver hålla oss fräscha och alltid vara redo att ge 100 procent – utan ursäkter. Marc hade bra erbjudanden både i Spanien och Sverige så jag är väldigt stolt att han valde att komma till oss, säger Boris Balibrea.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.