Silly: Gammelstad – Alvik

Alvik Basket har på damsidan ett lag med kapacitet för SM-guld, på herrsidan är det ett bygge för superettan och kanske en ligaframtid.

Förste spelare att skriva på för 20/21 är basketfostrad i Gammelstad.

– Jag är född och uppvuxen i Gammelstad, Luleå och dess basketkultur. Jag har gått på basketgymnasiet i Luleå som utvecklade mig enormt. Vidare därifrån blev det en säsong i BC Luleå och sedan blev det en flytt till Stockholm och Djurgården. Två säsonger som givit mig otroligt mycket som basketspelare. Det kändes rätt för mig personligen och som basketspelare att komma till superettan och Alvik kändes som rätt lag för mig och min utveckling, säger Ville Larsson till klubbens hemsida.

Alvik Basket har även klart med förlängt kontrakt för Papy Ndiaye.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.