WNBA: Testad för Covid-19

Innan laget åkte till WNBA-bubblan i Florida testade New York Libertys rookie forward Megan Walker positivt för COVID-19 och blev satt i isolering.

Enligt ett pressmeddelande från Amanda Zahuis klubb har Walker inga sjukdomssymtom men kollas upp dagligen för att avgöra om och när hon kan ansluta till laget som startat sin träning med sikte på den komprimerade säsong som är planlagd.

x x x x x

WNBA-lagen har i olika grad svårt att få ihop tillräckligt antal spelare. I dag söndag meddelar exempelvis Atlanta Dream att klubben, på grund av att laget inte ens har tio spelare, signat Erica McCall (Free agent).

x x x x x

Bill Laimbeer, Las Vegas Aces coach, försöker förbereda säsongen med decimerad trupp, normalt börjar träningsläger med 15 spelare, nu kan laget inte ens träna fem mot fem då bara åtta-nio spelare är på plats.

Grundserien 2020 är förkortad till 22 matcher med start 25 juli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.