Silly: Nya förlängningar

Högsbo Basket fortsätter att presentera sin trupp för 20/21 och allt tyder på att Göteborg får ett lika slagkraftigt lag som de senaste säsongerna.  Det senaste är förlängt kontrakt med 21-åriga forwarden Hanna Halilovic, 181 cm. Förra säsongen gjorde hon fem poäng och plockade en retur på i snitt 12 min/match.

– Kul att Hanna är tillbaka, hon tog ett stort kliv framåt förra året, vi förväntar oss ett lika stort kliv detta år. Hon vill bli bättre, lyssnar, tar till sig, frågar och tar nästa steg. Riktigt glad över att få jobba med Hanna igen, säger Jonas Fredrikson, sportchef och head coach i Högsbo.

x x x x x

Mark Basket förlänger med 18-åriga forwarden Miranda Elebring, 185 cm. Förra säsongen spelade hon drygt 17 min/match i SBL dam och hann med att leverera drygt fyra returer och tre poäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.