Silly: Väljer spel i ettan

KFUM Umeås damer ska spela i norra basketettan kommande säsong – en notering vad gäller seriens silly season är att Östersund Basket värvar shootingguarden Felicia Boström som närmast kommer från ligaspel med Uppsala Basket, där hon i våras på sju matcher snittade 14 min, 4 poäng, 3 returer och 1 assist. Hon sköt 44,4 5 från trepoängsland.

21-åriga Felicia Boström från Stockholmspolisens IF har hunnit med 54 ungdomslandskamper och har tidigare spelat i ligan med AIK Basket, samt hunnit med en sväng till USA för collegespel i en och en halv säsong innan hon återvände till Sverige.

Noterbart är att Östersund Basket inte släppt hoppet om att ”få hem” Danielle Elvbo från A3 Basket Umeå.
Elvbo avvaktar med beslut om sin basketframtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.