Silly: Starkt i Superettan

Wetterbygden Stars fick förbundets okej att kliva ned ett pinnhål i seriesystemet för herrlaget och det ser ut att bli ett starkt lag i Superettan.

Tungt meriterade veteranen, Wictor Grenthe, kommer närmast från Bankeryds Basket i Superettan där han snittade 14 poäng och nio returer per match.

Färskt nyförvärv är forwarden Felix Tandberg Vall, 24-åring som förra säsongen levererade 14 poäng och sex returer i snitt per match i basketettan norra med Jämtland Baskets andralag.

– Jag flyttar ner från Östersund efter några säsonger med Jämtland Basket i Basketettan. Att få chansen att spela Superettan känns helrätt och är också den bästa chansen för mig att kunna utvecklas som basketspelare. Inte bara blir matcherna något nytt för mig utan även träningarna blir en nivå högre med tanke på den bredd som råder i laget. Jag vill vara med och försöka hjälpa laget och organisationen tillbaka till SBL och tror att den här truppen är kapabel till det. Själv är jag en spelare som har en förmåga att få bollen i korgen trots många gånger lite utsatta lägen, säger Felix Tandberg Vall till Wetterbygdens hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.