NBA: Jokic, Jokic, Jokic

När Nikola Jokic gett sig hän åt hård fysträning och är på gott humör går bjässen inte att stoppa. Vi minns Serbiens flopp i VM 2019 – nu är det en helt annan snubbe som ser till att Denver Nuggets är kvar i NBA-slutspelet.

LA Clippers fattade inte vad som hände. Plus 16 poäng i halvtid och dags att fundera på nästa omgångs matchup mot LA Lakers – då gjorde Jokic och Nuggets ännu en gång en makalös comeback, ägde andra halvlek och fixade fram en sjunde avgörande. Slut: 111-98.

25-årige Jokic är praktexemplet på det nya stora – där han som 2.09-gubbe dribblar, assisterar och snitsar i trepoängare. I sjätte matchen levererade Jokic 34 poäng, 14 returer och 7 assists.

Vi kikar på lite mer av Jokic talanger som passare;

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.