Silly: Byter amerikanska

Redan innan säsongsstart i SBL dam gör Wetterbygden Sparks ett byte på pointguard-positionen.

Amerikanskan Antoinette Miller visade sig ha problem med att få ett giltigt pass och då har klubben i stället värvat Keri Jewett-Giles.

Wetterbygden har hittat en 23-åring på 168 cm som kommer från Florida Gulf Coast University, där hon under sin seniorsäsong 19/20 snittade 16,6 poäng, 3,5 assists, 4,0 returer och 2,6 steals. Hon sköt 32,7% från trepoängsland.

Nu är hon klar för sitt första år som proffs där hon ska leda Sparks.

Goda saker kommer till de som väntar tillräckligt länge. Jag har väntat och nu är det min tur. Hela FGCU-familjen har spelat en stor roll för mina framgångar och för att jag får den här möjligheten. Jag är mycket tacksam för det“, säger Keri Jewett-Giles till Wetterbygdens hemsida.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.