NBA: Toppspelare kan missa OS

Just nu pågår 2020 års NBA-slutspel inne i ”bubblan” i Orlando. Vad gäller nästa säsong är det senaste beskedet att starten inte blir förrän någon gång under 2021.

NBA-chefen Adam Silver säger att ”bästa gissningen” är att ligan kan komma igång i januari 2021. Men förskjutet spelschema innebär det att USA:s toppspelare inte kommer att vara tillgänglig för OS i Tokyo. 2020 års sommarspel är för närvarande planlagda till 23 juli 2021 – 8 aug. 2021.

x x x x x

Från nattens möte mellan Los Angeles Lakers och Denver Nuggets kan rapporteras att Nuggets lyckades ta en seger med 114-106 och reducera till 1-2 i matcher. Förgrundsfigur i Nuggets Jamal Murray med 28 poäng, 8 returer, 12 assists. För Lakers bokförde LeBron James 30 poäng, 10 returer och 11 assists.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.