Klart: Skarp match för Umeå

A3 Basket Umeå har fått klart med en skarp träningsmatch som förberedelse inför nästa veckas ligapremiär mot Luleå Basket. Nu på söndag spelar A3 Basket mot Södertälje i Täljehallen.
– Det är fyra dagar före första seriematchen så det passar perfekt i tid och vi behöver en rejäl match innan Luleå, säger Umeå-coachen Janne Enjebo. 

En orosfråga inför försäsongsmötet har varit Corona-läget då Södertälje haft en spelare med konstaterad smitta.
– De har en spelare i fortsatt karantän, men de övriga två spelare som hade visat symptom och testades hade inte Corona. Södertälje BBK har duktiga läkare  och då de har bedömt att läget under kontroll så litar vi på det, säger Janne Enjebo.

A3 Basket åker ned till Södertälje under lördagen, kör ett kvällspass i Täljehallen och spelar sedan träningsmatchen mot SBBK:s ligadamer på söndag klockan 17.

Södertälje har inför säsongen bland annat värvat amerikanska guarden Shawnte Goff, kanadensiska forwarden Cassandra Brown samt landslagsaktuella svenska duon Matilda Claesson och Amanda Kantzy.

Träningsmatchen Södertälje-A3 Basket Umeå på söndag planeras att webbsändas av SBBK via Solidsport. Bloggen har här lagt upp länk till sändningen. Det går förstås även att hitta via hemsidan sbbk.se eller via klubbens facebook.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.