Silly: Tung guldkandidat

Svenska cupmästarna från förra säsongen – Alvik Basket – har saknat en viktig pusselbit för att göra laget till en riktigt tung guldkandidat i SBL dam 2021.

Men nu är amerikanskan Shanity James på väg tillbaka. Alvik Basket håller på att licensiera den snart 27-åriga powerforwarden på 184 cm som förra ligasäsongen snittade starka 20,4 poäng, 9,4 returer och 3,1 assists per match.

Alvik med coach Fotios Ioannidis förfogar därmed över en trupp som innehåller; Klara Lundquist, Ellen Åström, Paula Juhlin, Elin Ljunggren, Janel McCarville, Shanity James, Anna Stern, Nathalie Schönberg Langanga, Ebba Stenman, Hanna Käll, Sylvia Leth, Hanna Mebius Svensson, samt dubbellicensierade Hanna Isaksson och Matilda Söderlund.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.