Jämtland sänder från Umeå

Torsdag kväll spelas träningsmatch i Umeå Energi Arena då Umeå BSKT tar emot Jämtland Basket. Start kl 19:30.

Intresset är stort för Östersunds-laget som värvat för att bli en finalkandidat den här säsongen. Så stort att Jämtland Basket ordnar webbsändning av den här försäsongsövningen i Umeå.

Med tanke på att det ännu är tajt publikstopp och lagen är värda att studeras så kanske även andra än jämtar är intresserade… så här är en länk till sändningen. Notera att det gäller att först skapa ett inlogg för att kunna se/köpa matchen. Prislappen är satt till 89 spänn.

– Några timmar i buss och sedan ska vi spela mot ett Umeå vi inte mött ännu. Jag ser fram mot att testa ytterligare saker och spelare. Vill se vad vi klarar av och vill utveckla det vi har. Jag vill ha alla svar i hela världen, men tyvärr går det inte, säger Jämtlands coach Adnan Chuk på Jämtlands sociala mediekanaler.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.