Klart: Förlängt sponsoravtal

Halvtimmen före uppkast i ligapremiären 20/21 kom et viktigt besked för A3 Basket Umeå.

En av de större sponsorerna har kritat på ett nytt förlängt avtal – som blir det femte året som företaget Rototilt i Vindeln samarbetar med basketklubben. Något som gett oväntad effekter.

En av våra största kunder visade sig ha ett gediget intresse för basket, både som spelare och ledare i USA. Han fick hänga med på en match, och stolt överlämna pris till matchens bästa spelare! Det finns fler historier där vi lyckats pricka basketintresserade internationella gäster. Man ska komma ihåg att basket är en av våra absolut största idrotter ur ett globalt perspektiv, säger Per Väppling, Marknadschef på Rototilt Group AB.

– Fantastiskt att Rototilt väljer att fortsätta ta armkrok med oss trots svåra tider. Jag är stolt över att säga att vi är partners. Tillsammans fortsätter vi dra nytta av varandra genom till exempel aktiviteter vid matcher samt med personal och närsamhället, säger Lotta Enjebo Klubbchef A3 Basket.

Bilden: Nya dräkter för A3 Basket inför nya säsongen, från vänster Isabelle Edholm, Gigi Mazionyte, Cajsa Uhrström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.