BSKT på banan igen

Umeå BSKT är på banan igen. Klubben verkar ha tagit sig igenom ett par veckors Corona-elände.

När Bloggen kikade förbi tisdagens förmiddagsträning fanns dussinet spelare på golvet.  Ett par killar saknades, vilket får betraktas som normalt en höst då vanligt förkylningsvirus fortfarande existerar.

BSKT har efter inställd slutspurt på försäsongen och uppskjuten start på seriespelet (två ospelade matcher som skulle ha varit hemma mot Jämtland respektive Södertälje) nu siktet inställt på att faktiskt få börja ligan på fredag kväll – då det handlar om BC Luleå uppe i Luleå Energi Arena.

– Vi vet inte alls var vi står inför premiären. Läget är långt ifrån vad vi hade tänkt oss, vi tappade två veckor av förberedelse och det är förstås hårt. Men vi åker för att tävla direkt mot Luleå, säger coach Boris Balibrea.

Närmaste matcher i schemat för SBL herr (som det ser ut just nu):
Torsdag 29 oktober
Kl 19:04 Södertälje BBK-KFUM Fryshuset Basket, Täljehallen
Fredag 30 oktober
Kl 19:04 BC Luleå-Umeå BSKT, Luleå Energi Arena
Kl 19:04 Nässjö Basket-Köping Stars, Nässjö Sporthall
Lördag 31 oktober
Kl 20:04 Jämtland Basket-Borås Basket, Östersunds Sporthall
Måndag 2 november
Kl 19:34 Umeå BSKT-Nässjö Basket, Umeå Energi Arena (sänds i SVT24)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.