Toppmatch och Coronamatch

Andra speldagen på nya NBA-säsongen hade 13 matcher på schemat.

Sevärt och fartfyllt var toppmötet i öst, det påminde en liten stund om Borås då varenda kotte skickade i väg trepoängsskott. Nåja, Boston Celtics-Milwaukee Bucks innehöll även en hel del annat…

Det landade i en prestigevinst för Celtics efter laddat slut där Jayson Tatum via plankan sänkte en trea för 122-120. Bucks megastjärna Giannis Antetokounmpo fick chansen att kvittera från strafflinjen med 0,4 sekunder kvar. Men fick bara i ett kast. Missade det andra. Slut 122-121.

x x x x x

En match blev inställd – på grund av att Houston Rockets inte ens fick ihop åtta man. Det var positiva coronatest, otydliga coronatest, folk i karantän och en stjärna med stort skägg som stoppades från spel. Det verkar vara lite oklart exakt vad som hänt, James Harden ska ha fastnat på bild vid ett besök på vad som uppgetts vara en strippklubb – vilket han nekar till att ha besökt. I alla fall har NBA gett stjärnan ett fett bötesbelopp för att ha brutit mot ligans regler och coronaprotokoll genom att vara på en social tillställning där fler än 15 personer deltog inomhus.

x x x x x

Här ska det vara klipp på nattens tio bästa spel;

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.