TV-match från Umeå

Måndagskvällen bjuder på TV-match från Umeå. Det handlar om A3 Basket vs Visby Ladies. Uppkast klockan 19:35.

– Vi har haft fullt lag på julens träning och fokuserar i första hand på vårt eget spel även om det gäller att ha koll på Visbys anfall och särskilt Jessica Kelliher som är högprocentig nära korgen, säger Umeås coach Janne Enjebo.

– Det blir viktigt för oss att hålla ihop och spela som ett lag, när vi stöttar varann och ger vårt bästa har vi chans att slå vilket lag som helst, säger Visby-spelaren Jennifer Ashton i en tweet från klubben.

No­te­ra att…
… Måndagsmatchen mellan Umeå och Visby direktsänds på SVT24 och finns även på SVTPlay.
… Efter tre bortasegrar tidigare i december månad har Umeå damer en hemmamatch som avslutning på 2020.
… A3 Basket är tabelltvåa efter en svit på sex raka segrar, i de två senaste 69–58 mot Wetterbygden och 83–77 mot Högsbo.
… Visby är för närvarande tabelltia med två vinster under höstsäsongen. Laget gjorde senast sin bästa match och pressade Högsbo i en match som dock slutade med förlust 89–91.
… Visbys Jessica Kelliher är ligans främsta poängplockare med snittet 24,7 poäng per match. Flest poäng för Umeå gör Janee Thompson med 19,4 och Emma Stach med 19,0 per match.
… Visbys Jayde Christopher leder assistligan med  7,3 målpass/match. Umeås Janee Thompson snittar 6,6 assists.
… Visbys amerikanska forward A’Lexus Harrison tar i snitt tio returer per match. Umeås Ama Degbeon tar i snitt 10,6 returer per match.
… När lagen möttes på Gotland i oktober i höstas vann Umeå med 80–61.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.