Klart: Succé-coach förlänger

Norrköping Dolphins förlänger med succé-coachen Mikko Riipinen. Nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2024/2025.

– Du kan inte hitta någon annan som lever Norrköping Dolphins 24 timmar om dygnet som Mikko Riipinen gör. Det syns under match och det märks i arenan mellan matcherna, och han får alla att tro på det han gör. Han har drivkraften och hjärtat för att lyckas och vi som förening vill gärna ha kvar Mikko under en lång tid. Fyra år är ett ”statement” och vi har påbörjat en resa med Mikko vi vill fortsätta på, säger klubbens ordförande David Bergström.

Den här säsongen i SBL herr har Norrköping som ett av ligans topplag öppnat med 9 segrar/3 förluster. De enda lag som lyckats besegra Dolphins är Södertälje BBK (två gånger) och Umeå BSKT – som vann med 108-107 efter förlängning i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.