Si och så för BSKT

I tredje omgången från slutet av grundserien spelar tabellåttan Umeå BSKT hemma mot tredjerankade Borås Basket.

– En konstig tid efter en vecka där det bara var en match efter att vi haft en period med flera täta matcher. Det har också varit lite si och så med våra träningar då Guim (Exposito) tvingats stå över en del, dessutom har Manne (Lundmark) fått kliva av söndagsträningen på grund av en stukad fot, så vi får se hur vi tar oss ut till den här matchen, säger Umeås coach Boris Balibrea.

– Borås är ett topplag som säkert gärna vill avsluta grundserien bra med fler vinster. Jag tycker det är ligans bästa lag offensivt med fantastiska trepoängskyttar och bra balans med Davis och Gutenius inside. Vi får försöka anpassa oss till den här utmaningen som lär spelas i högt tempo, vi måste anpassa oss till det och svara med bra försvar och högprocentigt skytte om vi ska kunna tävla.

Matchguide
Umeå BSKT–Borås Basket
Plats: Umeå Energi Arena
Tid: Kl. 20,04 tisdag.

Säsongens tidigare möten;
Borås-Umeå 89-61, Umeå-Borås 76-98, Borås-Umeå 99-83.

Övriga matcher tisdag 6 april;
Kl 19:04 Nässjö Basket-BC Luleå
Kl 19:04 Köping Stars-Norrköping Dolphins
Kl 19:04 Södertälje BBK-Jämtland Basket

Kommande match;
Lördag 10 april
Kl 20:04 Jämtland Basket-Umeå BSKT

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.