Klart: Blir en elfte säsong i norr

När Luleå Basket vinner SM-guld är det allt som oftast en spelare som kliver fram och tar de avgörande returerna. Det tänker landslagsforwarden Allis Nyström fortsätta med. Efter sju mästerskapstitlar på tio år har hon bestämt sig för en elfte säsong med ligalaget i hemstaden.

– Allis är en kulturbärare och ikon i basket-Luleå och vi är väldigt glada att hon väljer att fortsätta sin karriär hos oss. Den energi hon tillför på planen är guld värd, säger klubbdirektör Christer Sehlin i ett pressmeddelande.

– Allis är en vinnare, en spelare som ger oss power nära korgen med dels returtagning och avslut. Defensivt en spelare som passar väldigt bra in med sättet vi vill spela och kommer kunna hjälpa oss överallt! Kontinuitet är viktigt för oss. Allis kommer fortsätta ta kliv och vara väldigt aggressiv kommande säsong, säger coach Robin Sandberg.

Senaste säsongen snittade Allis Nyström 11,6 poäng och 9,2 returer i SBL Dam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.