Silly: Längtat tillbaka till ligan

Borås Basket, nykomlingen i SBL Dam, har förlängt kontraktet med 24-åriga guarden Estelle Centerstam som tidigare känt på ligan med inhopp för Alvik Basket för några år sedan.

– Jag har längtat efter att vara tillbaka i SBL. Det har varit mitt mål sedan jag kom till klubben. Nu har jag samlat på mig mer erfarenhet sedan sist, och hoppas kunna bidra till att laget gör en bra säsong, säger Estelle till Borås Baskets hemsida.

– I Estelle får vi en spelare som verkligen lever basket och har varit uppe och känt på att spela på den här nivån tidigare. Hon är orädd och ambitiös, jag är riktigt glad att hon väljer fortsatt spel med Borås, säger Borås sportchef Mattias Modig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.