Klart med fyraårskontrakt

Nässjö Basket höjer ribban för att bli ett etablerat topplag och har skrivit fyraårskontrakt med coacherna där Jocce Källman fortsatt är head coach assisterad av Adam Engström.

– Vi vill ännu högre. Vi vill bygga en plan för hur vi kan vara topp fyra i Sverige långsiktigt. Vi jobbar mot det men vi är inte i mål utan har några veckor kvar med det arbetet. Mycket handlar om vad vi har för budget och för lag. Men vi vill sträva åt det hållet. Vi märker av att människor på stan och våra supportrar är otroligt positiva till det vi har gjort. Vi har redan slagit nytt rekord i antal sålda årskort, trots att det är mer än tre månader kvar innan säsongen startar. Det visar vilket intresse som finns. Att flera av våra matcher visades i SVT var ett skyltfönster, det har gjort att många har fått upp ögonen, säger Joakim Källman till Smålands Dagblad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.