Silly: Hårdhudad kvar på hemmaplan

Adam Johansson förlänger för en femte säsong med moderklubben Jämtland Basket. 21-årige pointguarden spelar i en backup-roll.

– Jag tycker Adam tog stora steg i rätt riktning under fjolåret och vi ser fortsatt stor utvecklingspotential. Han är mottaglig för coachning och ganska hårdhudad så vi är ganska raka i kommunikationen mellan varandra, säger Jämtlands coach Adnan Chuk i ett pressmeddelande.

– Det handlar mest om att man som point-guard ofta leder anfallet och behöver kommunicera med medspelarna och då spelar inte ålder eller erfarenhet så stor roll det hänger ihop mer med uppgiften. Jag ser fram emot säsongen och ska försöka upprepa förra sommaren för att komma in till augusti med lite mer explosivitet i kroppen, säger Adam Johansson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.