Klart: Dawit till Dolphins

midsommarafton kom bekräftelsen. Umeå BSKT:s lagkapten och stjärna Nathan Dawit är klar för svenska mästarna Norrköping Dolphins.

– Vi är otroligt glada att Nathan ska spela för Norrköping Dolphins. Han är en mycket bra spelare med väldigt fina spetskompetenser i sitt poänggörande och vi hoppas Nathan kan ta ytterligare steg hos oss och utvecklas ännu mer med förutsättningarna vi har här, säger coach Mikko Riipinen till klubbens hemsida.

– Det är viktigt för oss att svenska spelare som är redo att prestera vill komma till oss och jag tror att Nathan kommer passa in jättebra i allt vi vill göra som klubb, såväl på plan som utanför. Nathan är en mycket omtyckt och uppskattad person som dessutom kan skjuta i många poäng från de allra svåraste lägena, säger Mikko Riipinen.

Två spelare är klara för Dolphins 21/22. Nathan Dawit och Tim Schüberg.

x x x x x

En annan silly season notering är att Borås Basket tappar kanadensaren Marek Klassen som skrivit på för den polska liganykomlingen Czarni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.