Silly: Komboguard klar

Jämtland Basket har gjort klart med en pusselbit för bakplan i form av komboguarden Chase Harler. Den 23-årige jänkaren som listas som 191 cm kommer närmast från Palangos Kursiai i den litauiska andraligan där han snittade 15,2 poäng, 2, 4 returer och, 3,1 assists.

–    Chase är en hårt arbetande spelare med ett bra skott och överlag bra teknik. Vi ser honom i första hand som ”2:a” men han kan även avlasta på position 1 och även 3. Vi har även höga förväntningar på honom i försvarsspelet. Vi fick snabbt bra referenser på Chase, gillade hans inställning på planen och vi tror året i Litauen där han fick en större roll offensivt har varit viktig för hans utveckling. Det blir spännande att få jobba med honom, säger Jämtlands head coach Adnan Chuk till klubbens hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.