Silly: Återvändare klar

Senaste nytt på importfronten i norr är att BC Luleå denna dag gjort klart med en återvändare.

Komboguarden Tavarius Shine är tillbaka. 27-åringe jänkaren på 198 cm har sedan förra säsongen i Luleå (2018/2019) spelat i Polen ( MKS Dabrowa Gornicza) och senast i Bosnien där han för  OKK Borac Banja Luka snittade 17.7 poäng och 9.0 returer per match.

Förra sejouren i svenska ligan snittade Shine 27 min/match, 12,6 poäng, 4,6 returer och 1,5 assists. Han spelade då mest som ”trea” på vingen, nu är planen att han ska uppträda mer på position två.

– Vi vill som vanligt ha kompletta spelare som både är duktiga i försvar och vassa i anfall. Vi söker också efter bra gubbar som kommer att passa in i gruppen. Tavarius Shine funkar på alla de tre planen. Det känns riktigt bra att få tillbaka honom”, säger BC Luleås coach Peter Öqvist.

– Tavarius spelade med oss under sitt första proffsår och som spelare vet vi precis vad vi kan förvänta oss av honom. Efter det har han gjort bra ifrån sig i sina andra klubbar. Det känns jätteroligt att han nu vill återvända till Luleå”, säger klubbdirektör Lars Mosesson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.