Silly: Erfaren rollspelare

Köping Stars har kontrakterat Marcus Larsson, 193 cm lång guard/forward som ska ha en roll som inhoppare och skytt.

– Han är 24 år gammal och blir ytterligare en i raden av våra “unga” spelare med erfarenhet som utgör den så svåra “andra femman” som inte alltid får samma glamour och uppskattning. Han kämpar för att bli bättre och vill ta sig uppåt och framåt i sin karriär, säger Köpings coach Torbjörn Gehrke till klubbens hemsida.

Marcus Larssson har Solna Vikings som moderklubb och har tillbringat fem år i USA där han tre sista collegeåren spelade med West Virginia Wesleyan. Tillbaka i Sverige blev det 19/20 spel i Superettan med Wetterbygden.

Köping Stars med nye coachen Torbjörn Gehrke har därmed signat tolv spelare inför säsongen 21/22.
Förlängda kontrakt: Niklas Larsson, Simon Klaasma, Ernests Kalve, Erik Flood.
Nyförvärv: Dominic Robb (Albufeira, Portugal), Zane Martin (College, USA), Jordan Giles (Racing, Luxemburg), Tim Carlsten (Guadalajara, Spanien), Kevin Senghore Peterson (College, USA), Hampus Åhlin (Norrköping, Dolphins), Oliver Gehrke (Umeå BSKT).

x x x x x

Ett par övriga noteringar;

Elias Desport, klar för Norrköping Dolphins, får chansen att visa upp sig på herrlandslagets läger. Han ersätter Nick Spires som lämnat återbud.

Marcus Tyus lämnar Borås Basket för att ansluta till coach Vedran Bosnics gäng i belgiska Belfius Mons-Hainaut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.