Silly: Extremt disciplinerad

En lördagsnotering från SBL Dam är att Elin Ekdahl förlänger med IK Eos. Det blir andra säsongen i Lund för den snart 27-åriga forwarden från Uppsala.

20/21 blev det 11 min/match från Eos-bänken

”Elin har en fantastisk off-the-catch attack och är super tuff i försvaret. Hon jobbar hårt och är extremt disciplinerad, vilket är en viktigt faktor för att sätta rätt nivå i laget. Hennes ledarskap och positiva mindset tillföra mognad till gruppen och ett stort stöd för lagkamraterna. Vi är glada att ha Elin tillbaka och tror att hon kommer att överraska nästa säsong”, säger Eos assisterande coach Irene Otamiri.

x x x x x

Enligt sajten eurobasket.com har svenska forwarden (från Borås) Emma Karamovic klart med ny klubb som är TSV 1880 Wasserburg i Tyskland. Hon spelade förra säsongen  27 min/match (snitt 13,3 poäng + 4,5 returer) i spanska andraligan med Barakaldo – efter att mest ha ha suttit på bänken (8 min/match) i Luleå Basket säsongen 19/20.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.