Silly: Nytt tändstift in

Mark Basket hade 20/21 en minst sagt strulig säsong under pandemin, bland annat fick tre amerikanskor lämna klubben efter att ha vägrat spela.Totalt blev det bara tre vinster i SBL Dam.

I nya lagbygget inför 21/22 är senaste nyförvärvet en ny pointguard från USA. Chanette Hicks, 24-åring på 168 cm som under collegetiden (som siffermässigt såg bra ut) bland annat spelade tillsammans med Regan MagarityVirgina Teach.

Som proffs blev Hicks första säsong rumphuggen, förra hösten blev det innan Corona-stoppet bara fyra matcher med Pully i ligan i Schweiz.

– Vi är väldigt förväntansfulla när det gäller Nette. Vi vet att hon är en försvarsfantom som var en av NCAA:s bästa försvarare. Hon kommer därför vara ”tändstiftet” i vårt försvar. Hon sätter stor stolthet i att spela försvar, vilket är vad vi sökte. Lägg där till att hon är otroligt explosiv och snabb med boll. Därmed kommer hon också ha en stor betydelse för att vi ska kunna spela med den fart vi vill i uppspelen, säger coachen Frank Alm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.