Silly: Ny center, men inte sist in…

Ligapremiären är inte långt borta – men lag jobbar ännu med sina trupper. I SBL Dam är ett sådant exempel Norrköping Dolphins – som nu har gjort klart med en ny center. Kate Oliver, 30 år och 193 cm, hämtas från Australien där hon senast spelat med Bendigo Braves. Hon har tidigare bland annat spelat i England med Leicester Riders

– Kate ger oss erfarenhet och storlek på position fem som vi saknat tidigare säsonger. Att hon dessutom har ett bra skott utifrån ger oss förutsättningar att fortsatta spela med bra ”spacing” i anfall, säger coach Kevin Taylor Lundgren till klubbens hemsida.

Norrköping lär inte ha presenterat sin sista spelare inför 21/22.

Kate Oliver beräknas landa i Sverige på fredag. En vecka innan ligan ska starta – dock blir det lite senare seriestart för Dolphins, vars premiär borta mot A3 Basket Umeå kommer att flyttas framåt på grund av Umeå-lagets kval till EuroCup.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.