Förstärkt coachstab

Inför Östersunds Baskets comeback i SBL Dam får coachen Alva Stark förstärkning i ledarstaben.

Anders Olsson kliver in som assisterande coach inför den kommande säsongen. Olsson kommer främst närvara på träningar och vid hemmamatcherna.

– Jag letade först och främst efter någon med mycket erfarenhet som kompletterar mig eftersom att jag är ganska ny i branschen. Men också någon som sätter lite krav på och som ifrågasätter mig för att jag ska kunna utvecklas mer. Det är lite det svåra när man är själv, säger Stark till Östersunds-Posten.

Nu på torsdag och fredag spelar Östersund två träningsmatcher på hemmaplan då A3 Basket Umeå gästar Tegeltemplet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.