Silly: Brasse in i Frysen

Fryshuset Basket träningsspelade i Östersund mot Umeå BSKT med ung och tunn trupp.

Kort innan ligapremiären presenterar Fryshuset ett nyförvärv – den 31-årige brasilianaren Cassio Marcellus, en center som beroende på källa uppges mäta allt från 203 till 207 centimeter.  Han kommer från klubben Novo Basquete Ponta Grossa, där han verkar ha spelat senast 2019.

I ett uttalande på Fryshusets Instagram säger brassen: ”Jag valde Fryshuset eftersom dom har en stor potential, och för att det är en härlig möjlighet och utmaning för mig. Mina mål för den här säsongen är att hjälpa laget med det jag kan bäst, spela bra försvar, bjuda på snygga spel, slå mina egna rekord, pigga upp publiken och vara en del av Fryshuset-andan. Jag ska försöka hjälpa dom att nå högre nivåer.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.