”Finns inget bättre sätt att att inleda”

I premiären av SBL Herr ska Umeå BSKT ta E4 norrut för ett derby.

BC Luleå – Umeå BSKT
Plats: Luleå Energi Arena.
Tid: Klockan 19:04 fredag.

Tränarsnack:
– Laget ser verkligen fram mot att starta tävlingssäsongen och det finns inget bättre sätt att inleda än med ett norrderby där det blir säkert en hel del folk i hallen. Jag hoppas vi är förberedda och att alla är redo, för att kunna tävla är det helt nödvändigt för oss att komma ut med högsta energi och rätt intensitet redan från start, annars blir det jobbigt. säger Umeå-coachen Boris Balibrea, som fortsätter;

– Vi måste hålla fokus och undvika enkla misstag, vara smarta, ta hand om bollen och inte göra turnovers. Det kommer defensivt att krävas att vi har koll på Luleås nyckelspelare som Adam Rönnqvist och Jonathan Arvidsson så att de inte enkelt kommer in i rytm. Dessutom har de duktiga importer som Andrew Smith, Tavarius Shine och De’Riante Jenkins, plus den nye Bryce Douvier, det gäller att inte låta det bli bekvämt för dem.

Mer läsning (PLUS): Ovanligt val av etta: ”Steget jag ville ta”

Tidningskrönikan (PLUS): ”Säsong på slak lina”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.