Umeå-hopp om adrenalin

Att döma av torsdagskvällens träning är Umeå BSKT:s nyckelspelare Cole Welle ännu en bit bort från att spela match igen efter att ha brutit näsan i träningskrocken med lagkamraten Emil Häglund. Den sistnämnde fick en hjärnskakning som dock inte verkar ha varit allvarligare än att han är på väg tillbaka in i laguppställningen igen.

Umeå BSKT spelar hemma mot Borås Basket på fredagskvällen (uppkast kl 19:04). I detta tidiga skede i ligatabellen är det fem lag på samma poäng, lagen på placeringarna 4-8 har alla två vinster. Umeå och Borås hör till den gruppen.

– Vi vet att Borås är ett topplag med toppbudget, de har en stark svensk kärna som spelat tillsammans i flera år och bra importer så det kommer att bli tufft. Även om Borås varit lite upp och ned i inledningen så är de riktigt bra. Vi ställs mot ett väl förberett och bra coachat lag, säger Umeå-coachen Boris Balibrea.

Om egna laget;
– Vi kommer från en träningsvecka som inte varit den bästa, men förhoppningsvis kan adrenalinet i matchen ge oss den extra energi som behövs för att kunna möta kraven i den här svåra matchen

No­te­ra att…
… Umeå har vunnit sina två tidigare hemmamatcher, men förlorat sina tre bortamatcher.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.