Dawit och Dolphins har kul

Snacka om lyft. Under tiden i Umeå hade Nathan Dawit allt som oftast all uppmärksamhet från motståndarnas försvar så han fick slita oerhört för sina lägen. Nu i Norrköping Dolphins har han ett helt gäng målfarliga lagkompisar – vilket innebär att Dawit ”bara” har normal bevakning på sig. Så Dawit kan lira basket med ett leende på läpparna.

Leende på läpparna gällde även för storpublik på 2.923 åskådare i Norrköping – som fick se sitt regerande mästarlag Dolphins krossa gästande Södertälje BBK.

Allra ”värst” var det i andra perioden där hemmalaget öppnade med en ”run” på 23-4 på ungefär sex minuter.

När allt var över skrevs Norrköpings segersiffror 110-82. Detta alltså i en repris av vårens SM-final.