Draget: Stjärnan återvänder

Då har Högsbo Basket gjort draget som kan vända den jobbiga trenden i SBL Dam.

Nu är det klart att kanadensiska stjärnan och golvgeneralen Ceejay Nofuente återvänder till Högsbo och Gothia Arena.

Nofuente har under hösten spelat i den tyska ligan med Herner TC, tillsammans med Sofia Pelander, tidigare i Norrköping och Umeå. Av allt att döma blev det inte någon lycka för Nofuente i Tyskland. Den tyska klubben plockade nyligen in en annan Sverige-bekant guard i form av Tayler Mingo.

Givetvis tas Nofuente emot med öppna armar i Göteborg.

Högsbos coach och sportchef Jonas Fredrikson: ”Vi behöver en förstärkning på guardplatsen och nu är det klart att CeeJay Nofuente kommer tillbaka till oss. Vi vet vad vi får och det är en ledare för vårt lag, en stark försvarsspelare och ett hjärta för föreningen! Otroligt roligt och härligt för vår grupp!”.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.